”Vi förebrår er missbruk av Ert andliga uppdrag”

1
min read

”Vi förebrår er missbruk av Ert andliga uppdrag”

tis, 01/15/2019 - 19:23
0 comments

Prästerskapet i Paderborn uppmanar tyska biskopskonferensens ordförande Marx att avgå: ”Vi vill för Er vara ett tecken på att vi bekänner oss till Jesus Kristus som den ende Förlösaren och vår sanne Frälsare, medan Ni själv gjort skandal genom att lägga ner Herrens kors i förräderi.”

Paderborn-Bonn (kath.net). Paderborns prästförsamling Communio veritatis har på Herrens Dops fest skrivit en vädjan till kardinal Marx som kath.net här ordagrant vill återge:

Herr kardinal Marx!

Vi uppmanar er att lämna ordförandeposten i den tyska biskopskonferensen eftersom detta begrepp nu innebär att era ämbetsbröder utesluts!

Vi vill rikta uppmärksamheten på att Sanningen som person är uppenbarad bland oss i Jesus Kristus Guds Son. Ni har i ert sociologiska perspektiv gått en felaktig väg genom synkretismen och relativismen.

Vi förebrår Er missbruk av Ert andliga uppdrag genom att betrakta Kyrkans sakrament som er egen privatsak som ni godtyckligt offrar på tidsandans altare.

Vi förkastar behandlingen av vår religion som ett verktyg!

Ni utnyttjar religionen i förfalskande sekularisering för spridning av vänsterliberal politisk ideologi som känns igen som ”mainstream”.

Vi påminner om att den röda kardinalsfärgen inte står för nymarxism utan för försvaret av katolsk tro ända till utgjutande av blod.

I det sammanhanget är katekesen inte ett namn på en ö i Söderhavet utan en förbindande tolkning av Kyrkans lära.

Vi vill för Er vara ett tecken på att vi alltid bekänner oss till Jesus Kristus som den ende Förlösaren och vår sanne Frälsare, medan Ni själv gjort skandal genom att lägga ner Herrens kors i förräderi.

Vi ber därför att vårt västerland återvänder till tron på den trefaldige Gud som den ende i vilken livet och den eviga frälsningen står att finna.

Paderborn på Festdagen för Herrens Dop 2019

Prästförsamlingen Communio veritatis

                                                               Översättning för Katolsk Horisont, Göran Fäldt

Inlägget kommer från sidan www.kath.net

Direktlänk till inlägget klicka här

 

Gråbröderna

De senaste artiklarna