Familjen Strömbergs julkort

Familjen Strömbergs julkort

En tradition hos oss i familjen Strömberg i samband med julen är att bjuda hem familj och vänner för att dela julglädjen. Men 2020 är inget vanligt år då traditioner kan hållas. Det gör ont att inte kunna dela julens frid med alla, men därför tänkte vi att vi kan bjuda in er i vårt hem för att se hur vi håller traditionerna vid liv även detta speciella år. En God och Välsignad Jul till er alla från diakon Conny, hustru Veronica och barnen; Frida, Kalle, Max, Klara, Hanna och Stella.

Musiken i klippet kommer från:

Winter Joy by Keys of Moon | https://soundcloud.com/keysofmoon

Music promoted by https://www.free-stock-music.com

Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) https://creativecommons.org/licenses/...

Diakon Conny Strömberg

Diakon Conny StrömbergConny Strömberg är gift, far till sex barn och ständig diakon i Heliga Familjens Församling, i Haninge, sedan 2019. Conny bor med sin familj i Tyresö, söder om Stockholm. Han arbetar även som biträdande rektor vid den katolska folkhögskolan, S:ta Birgitta, i Södertälje. Sedan tre år tillbaka leder han även bibelstudier för vuxna i församlingen i Haninge varannan vecka.

Conny har ett förflutet som medlem av Jehovas vittnen innan han, efter en tids undervisning, konverterade till Katolska kyrkan 2012 tillsammans med sin hustru.

Conny har även en YouTube-kanal där han, sedan pandemins start under 2020, varje vecka lägger upp enkelt inspelade korta filmer med tankar utifrån söndagens läsningar till den heliga mässan. På samma YouTube-kanal finns även inspelningar av församlingens bibelstudium från 2020. Under 2021 fortsätter inspelningen av nya studium, denna gång är temat evangeliet enligt Matteus. Är du nyfiken kan du besöka kanalen Diakon Conny på YouTube klicka här