Evangeliets nomader

Evangeliets nomader

Det afrikanske misjonsselskapet ble grunnlagt i 1868 av kardinal Charles Lavigerie, erkebiskopen av Alger og Kartago, og hadde som mål å evangelisere Afrikas befolkning. Kardinal Lavigerie innførte en hvit klesdrakt for ordenens medlemmer, etter modell av den tradisjonelle nordafrikanske klesdrakten, bestående av en hvit kjortel og en kappe med hette, ledsaget av en rosenkrans som de bar om halsen for å signalisere at de var viet til bønn.

Moder Angelica hadde sin første sending fra en garasje i 1981, vi hadde vår første sending 22.mai 2020 fra et gjesterom i Ålesund.

Vi er glade for å være en del av verdens største religiøse medienettverk. EWTN sitt mål er å hjelpe mennesker å vokse i troen og i kjærlighet til Gud og hans uendelige miskunn. Dette er også blitt vårt mål. Vi ønsker å spre evangeliet til mennesker i Norge. Sammen med mange frivillige jobber vi hver dag med dette.

Støtt vårt arbeid:

https://www.ewtn.no/stott-oss/

EWTN Norge

Moder Angelica EWTN

Moder Angelica

 

Moder Angelica hadde sin første sending fra en garasje i 1981, vi hadde vår første sending 22.mai 2020 fra et gjesterom i Ålesund. Vi er glade for å være en del av verdens største religiøse medienettverk. EWTN sitt mål er å hjelpe mennesker å vokse i troen og i kjærlighet til Gud og hans uendelige miskunn. Dette er også blitt vårt mål. Vi ønsker å spre evangeliet til mennesker i Norge. Sammen med mange frivillige jobber vi hver dag med dette. Støtt vårt arbeid: https://www.ewtn.no/stott-oss/

 

EWTN Norge