Karmels hage | Fjerde Lysets mysterium

Karmels hage | Fjerde Lysets mysterium

Vi fortsetter med å snakke om Rosenkransen, hvordan og hvorfor vi ber den og om de forskjellige mysterier vi mediterer over når vi ber. I dag er vi nå kommet til Fjerde Lysets mysterium: Jesu forklarelse på Tabor (Luk 9,35). Vi lar pave Benedikt og Thomas à Kempis gi oss noen tanker vi kan meditere over.

Litteratur:

Pave Johannes Paul II: Rosarium Virginis Mariae, Vatikanet, 16.10, 2001

Katolske Kirkes Katekisme. St Olav forlag 1992

Bibel 2011, Bibelselskapet

Thomas à Kempis: Kristi etterfølgelse, St. Olav forlag 2010.

Pave Benedikt: Jesus fra Nasaret, tre bøker utgitt på Avenir Forlag.Barndomshistoriene (2013) er å forstå som en prolog til de to foregående bøkene Jesus fra Nasaret: Fra dåpen i Jordan til forklarelsen på berget (2007) og Jesus fra Nasaret: Fra inntoget i Jerusalem til oppstandelsen (2011)

Karmels hage på St Rita Radio

Episode 145

February 8, 2024

★ Episode details: https://share.transistor.fm/s/d46a8085

★ Additional episodes: http://www.karmelshage.no

EWTN Norge

Moder Angelica EWTN

Moder Angelica

 

Moder Angelica hadde sin første sending fra en garasje i 1981, vi hadde vår første sending 22.mai 2020 fra et gjesterom i Ålesund. Vi er glade for å være en del av verdens største religiøse medienettverk. EWTN sitt mål er å hjelpe mennesker å vokse i troen og i kjærlighet til Gud og hans uendelige miskunn. Dette er også blitt vårt mål. Vi ønsker å spre evangeliet til mennesker i Norge. Sammen med mange frivillige jobber vi hver dag med dette. Støtt vårt arbeid: https://www.ewtn.no/stott-oss/

 

EWTN Norge