"Det andliga livet måste man vilja, inte bara längta efter"

"Det andliga livet måste man vilja, inte bara längta efter"

Nackagrabben Isak Jeppsson Pauli berättar om sin väg till kyrkans tro inför att pröva sin dominikanska kallelse i La Fraternité Saint-Vincent-Ferrier.

Hjälp EWTN Sverige att sprida det glada budskapet!! Vänligen överväg en engångs- eller månadsdonation https://www.ewtn.se/stod-oss bankgironummer: 872-2704 swish: 1231827203

EWTN Nordic

EWTN, Eternal World Televsion Network, är idag världens största religiösa TV nätverk men grundades av en nunna, Moder Angelica, år 1981 i de amerikanska sydstaterna i en enkel garagestudio. Kanalen finns numera i många länder och nu för första gången i Norden.

Huvuddelen av programmen på EWTN Nordic är engelskspråkiga program textade på svenska, men ambitionen är att producera egna program som skildrar en nordisk katolsk verklighet genom bland annat intervjuer, bevakning av händelser och sändningar från mässor.

Då vi är en grupp lekmän som börjat i liten skala med endast ideella insatser är vi beroende av gåvor och donationer för vår verksamhet och speciellt för att kunna producera egna program. Vi har ett nära samarbete med Katolsk Horisont, en svensk katolsk webkanal som produceras av franciskanerna i Sankt Franciskus Katolska församling i Jönköping.

Vår hemsida: www.ewtn.se

Redaktionen består idag av:

Redaktionschef: Ulf Silfverling
Teknisk ansvarig: Peter Wiberg

EWTN Nordic loggo